vpn gidsen

VPN Uitleg

Ben je op zoek naar uitleg over VPN software? Dan heb ik goed nieuws voor je: de afgelopen tijd heb ik handige VPN gidsen geschreven waarmee je alles leert over VPN. Van de werking van de software tot een overzicht met alle voordelen bij het maken van een VPN verbinding. Veel lees- en leerplezier! Mocht je behoefte hebben aan meer VPN uitleg over een specifiek onderwerp of toepassing, dan kun je mij altijd een berichtje sturen.

popcorn-time-boete

Hoe zit het nu met de Popcorn Time boete?

/
Welk risico loop je bij het gebruik van Popcorn Time? In deze blog bespreken we de Popcorn Time boete en vertellen we je hoe je veilig blijft.
netflix-blokkade-omzeilen

Netflix blokkade omzeilen: hoe doe je dat?

/
Het is niet meer vanzelfsprekend dat je met gebruik van een VPN op Netflix kunt. Gelukkig zijn er verschillende manieren om VPN blokkades te omzeilen.
pirate-bay-alternatieven

Beste Pirate Bay alternatieven

/
Benieuwd naar de beste alternatieven van The Pirate Bay? Wij vergeleken verschillende torrentwebsites en zette de 4 beste voor je op een rijtje.
amerikaanse netflix kijken

Amerikaanse Netflix Kijken in Nederland

/
Amerikaanse Netflix kijken in Nederland? Dat kan met behulp van VPN. Check waarom inloggen via een Amerikaanse VPN server interessant kan zijn.
incognito-modus

Wat is incognito modus en is het echt anoniem?

/
De incognito modus is een handige functie om anoniemer te blijven wanneer je online bent. We laten je zien in welke situaties incognito modus goed van pas komen.
wat weet facebook van mij

Wat weet Facebook van mij?

/
Facebook houdt veel (persoonlijke) informatie. Er worden vaak zelfs inschattingen gemaakt van zaken die zij (nog) niet weten. Check hier wat Facebook waarschijnlijk weet van jou.
smart home vpn

Hoe je smart home beveiligen met VPN?

/
Bij smart home apparatuur wordt er veelal gevoelige informatie over het internet gedeeld. Bescherm je privacy via een VPN verbinding. Check hier hoe.
facebook gebruiken in china

Facebook gebruiken in China

/
Vanwege 'The Great Firewall of China' wordt Facebook geblokkeerd in China. Toch kun je Facebook in China gebruiken met behulp van VPN. Ontdek hoe dit werkt.
gratis premium artikelen lezen

Gratis premium artikelen lezen

/
Online nieuwswebsites bieden steeds meer premium artikelen aan. Dit zijn betaalde artikelen die je alleen kunt lezen als je betaalt. Of niet?
http 403 omzeilen

HTTP 403 omzeilen doe je zo

/
Krijg jij een HTTP 403 error in beeld bij het bezoeken van een website? Dan ben je geblokkeerd. Check hier hoe je een 403 kunt omzeilen met VPN.