Home Disclaimer
disclaimer

Disclaimer

Door: Robbert, VPN ExpertVPN rob
Laatste update: 13 augustus 2019

Onze missie bij VPNpower.nl is simpel: jou helpen bij het maken van de juiste keuze voor een VPN dienst. Hiervoor reviewen en testen wij VPN aanbieders en delen we onze persoonlijke kennis.

Alle informatie die te vinden is op VPNpower.nl is eigendom van Smart Brothers. De informatie mag niet verveelvoudigd worden of gebruikt worden voor publicatie in verschillende vormen. Daarbij mag VPNpower.nl nooit gebruikt worden voor criminele activiteiten; VPNpower.nl verleent dan ook alle medewerking aan opsporingsdiensten als deze ter sprake komen.

Affiliate disclaimer

Met VPNpower.nl verwijzen wij zo nu en dan naar specifieke VPN aanbieders. Dit doen wij alleen als we vinden dat er sprake is van toegevoegde waarde voor onze bezoekers. Spreken we over een VPN software, dan willen wij de bezoeker direct de mogelijkheid bieden om deze aan te schaffen. Op VPNpower.nl verkopen wij dus zelf geen software of artikelen die te maken hebben met een online veiligheid. Wanneer een bezoeker VPN software aanschaft bij een aanbieder na door te zijn verwezen door VPNpower.nl, zijn de voorwaarden en regelgeving van desbetreffende webshop van toepassing. VPNpower.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor problemen met aankopen en eventuele schade die daar uit voortvloeit.

Inkomsten disclaimer

Bij het doorsturen van onze bezoekers naar een VPN aanbieder, kan er sprake zijn van een affiliate samenwerking. Wanneer een bezoeker die door VPNpower.nl is doorverwezen daadwerkelijk een VPN software pakket aanschaft, kunnen wij een commissie ontvangen op basis van het aankoopbedrag. Hoewel wij hieraan kunnen verdienen, is dit niet van invloed op onze mening bij het advies van producten of artikelen.

Lees ook ons privacy statement bij het doorsturen van bezoekers naar bovenstaande webshops op het gebied van privacy.

Suggesties, aanpassingen of feedback

Op VPNpower.nl schrijven we dagelijks content in de vorm van reviews, vergelijking-gidsen en VPN uitleg artikelen. Hierin delen wij onze persoonlijke opgedane kennis op het gebied van VPN software en toepassingen. Het kan voorkomen dat jij van mening bent dat de informatie niet kloppend is of aangevuld dient te worden. Hoewel we bij VPNpower.nl de grootste aandacht besteden aan het voorzien van de juiste informatie kan het voorkomen dat informatie niet overeenkomt met informatie die terug te vinden is bij VPN aanbieders waar wij naar doorverwijzen. Wanneer een bezoeker opmerkt dat de informatie verschilt of in zijn ogen onjuist is, vragen wij contact op te nemen via info@smartbrothers.nl. Wij duiken vervolgens direct in het vraagstuk en notificeren de verstuurder van het bericht binnen een werkdag. Ook notificeren wij de verstuurder van het bericht bij het vinden of doorvoeren van en oplossing.

Wij staan open voor feedback of suggesties, zodat we VPNpower.nl constant kunnen verbeteren. Ook hiervoor stellen wij het op prijs om gebruik te maken van bovenstaand e-mailadres.

Nederlands recht van toepassing

Op VPNpower.nl is het Nederlands recht van toepassing. Wanneer een bezoeker gebruik maakt van VPNpower.nl wordt er automatisch akkoord gegaan met deze disclaimer. VPNpower.nl kan ten allen tijden de disclaimer, zonder dit van te voren aan te kondigen, aanpassen en uitbreiden. Op VPNpower.nl zijn auteursrechten van toepassing.