Home Beste VPN software 2019 Beste VPN voor Popcorn Time
beste vpn voor popcorn time

Beste VPN voor Popcorn Time

Door: Robbert, VPN ExpertVPN rob
Laatste update: 7 augustus 2019

Gebruik jij Popcorn Time voor het streamen of downloaden van films en series? Dan heb je vast wel eens de melding van Popcorn Time zelf gezien om gebruik te maken van een VPN software. Vanwege deze melding is de vraag naar een geschikte VPN voor Popcorn Time dan ook enorm gestegen de afgelopen periode.

Door gebruik te maken van een VPN software is jouw eigen IP adres niet meer zichtbaar, waardoor het voor anderen niet te achterhalen is dat jij degene bent die films of series streamt via Popcorn Time. Ik ben op onderzoek uitgegaan naar de beste VPN voor Popcorn Time, waarbij ik met name heb gekeken naar de snelheden van de VPN software. Ontdek welke VPN aanbieders als beste uit de test komen!

CyberGhost

cyberghost

In mijn ogen is CyberGhost de beste VPN voor Popcorn Time. Met name vanwege de prima snelheden van deze VPN software, maar ook vanwege de goede beveiliging van jou en jouw apparaat. Daarbij zorgt de opvallend lage prijs ervoor dat CyberGhost niet kan ontbreken in deze lijst.

ExpressVPN

expressvpn

Een ander goede keuze voor VPN voor Popcorn Time is ExpressVPN. Deze VPN provider scoort in meerdere lijsten de beste positie en dat is niet voor niets. Goede software, prima ondersteuning en zeer goede beveiliging. Daarmee ook een van de beste keuzes voor het kijken van films en series via Popcorn Time!

NordVPN

nordvpn

NordVPN komt ook als de beste keuze voor Popcorn Time uit mijn test. Deze VPN zorgt ervoor dat jij volledig anoniem Popcorn Time kunt gebruiken en biedt daarbij prima snelheden om te kunnen downloaden. NordVPN werkt daarbij op veel besturingssystemen en apparaten en heeft een bijzonder goede support afdeling.

Disclaimer

Graag wil ik benadrukken dat het gebruik van Popcorn Time illegaal is. Het gebruiken van deze dienst is eigenlijk niet de bedoeling: er wordt kwaliteit geleverd waardoor je er graag naar wilt kijken en dat is eigenlijk elke euro waard. De risico’s die je loopt met Popcorn Time zijn natuurlijk voor jezelf: wil je toch gebruik maken van Popcorn Time, dan kun je verder lezen!

CyberGhost voor Popcorn Time

Als je fanatiek gebruiker bent van Popcorn Time – en dus waarschijnlijk niet zit te wachten op betalingen – kan ik je CyberGhost aanbevelen als beste VPN voor Popcorn Time. Deze kwalitatieve VPN provider is namelijk voor een zeer scherpe prijs aan te schaffen. Daarbij heb ik ingezoomd op onder andere de snelheden: ik kan je vertellen dat deze prima zijn voor het gebruik van Popcorn Time. CyberGhost biedt daarbij ook een hele goede veiligheid en houdt geen log’s bij. Dit laatste is nog beter voor je privacy, iets wat een must is bij het gebruiken van Popcorn Time voor het kijken van films.

Voordelen van CyberGhost bij downloaden van films

Waarom CyberGhost dan zo’n goede keuze is? Daarnet benoemde ik al de prima snelheden en de grote mate van veiligheid en beveiliging. Echter biedt CyberGhost veel meer dan dit:

 • Veilig downloaden van P2P torrents
 • Meer dan 4600 servers in meer dan 60 landen
 • Er worden geen log’s bijgehouden
 • Goede snelheden op verschillende apparaten
 • Compatibel met diverse besturingssystemen
 • Opvallend laag geprijsd

Zoals je kunt zien is deze VPN aanbieder ook buiten Popcorn Time om een hele goede keuze.

ExpressVPN voor Popcorn Time

ExpressVPN is een van de beste VPN software varianten in het algemeen. In verschillende onderzoeken die ik heb uitgevoerd kwam deze provider als beste uit de test. Zo bestempelde ik ExpressVPN als beste VPN voor Android, maar ook de beste VPN app vanwege verschillende grote pluspunten. Ook voor Popcorn Time is ExpressVPN een zeer goede keuze: dit is een van de snelste VPN aanbieders en de software is voorzien van een Kill Switch functie. Beide kenmerken zijn zeer belangrijk bij zaken als Popcorn Time, haperingen tijdens het downloaden is het laatste wat we willen.

Kenmerken ExpressVPN voor het checken van Popcorn Time

Ik moet eerlijk zijn: ExpressVPN is een stukje duurder dan CyberGhost. Echter krijg je qua snelheden wel wat meer: hoewel CyberGhost ook prima snelheden realiseert, is ExpressVPN nét nog wat sneller. Daarbij heeft ook ExpressVPN een aantal interessante kenmerken die deze VPN aanbieder buiten Popcorn Time om ook voor andere doeleinden interessant maakt:

 • Zeer hoge snelheden
 • Werkt met opvallend veel besturingssystemen
 • Servers zonder breedband limieten
 • VPN severs verspreid over 160 locaties in 94 landen

Daarbij ben ik ook zeer te spreken over de support en ondersteuning van ExpressVPN. Ze staan daadwerkelijk 24/7 voor je klaar als je vragen hebt of er even niet uitkomt.

NordVPN voor Popcorn Time

De laatste VPN software die ook als goede keuze uit mijn onderzoek komt is NordVPN. NordVPN staat bekend om haar goede beveiligingsmaatregelen in de VPN software. Sterker nog: je kunt zelf extra beveiligingslagen toevoegen in de server, wat het zeer interessant maakt voor doeleinden als Popcorn Time. Bij NordVPN ben je verzekerd van een groot belangrijk element: je bent volledig anoniem. Daarbij is het ook goed om te weten dat NordVPN met veel besturingssystemen compatibel is.

Redenen om te kiezen voor NordVPN

NordVPN is geen onwijs prijzige VPN aanbieder, waardoor hij wellicht net wat interessanter voor je kan zijn dan ExpressVPN. Ook op snelheden scoort NordVPN prima voor het gebruik van Popcorn Time. Wat NordVPN echter enorm goed maakt, zijn de verschillende aanpassingsmogelijkheden op het gebied van beveiliging. Ik zet deze en andere voordelen kort op een rij:

 • VPN software is compatibel met de meeste besturingssystemen
 • 5600 VPN servers in 60 verschillende landen
 • Al verkrijgbaar vanaf € 2,62 per jaar (bij 3-jarig abonnement)
 • Kill Switch

Ook de support bij NordVPN is prima. Ben je trouwens aan het twijfelen over NordVPN? Niet nodig: dankzij de 30 dagen geld-terug garantie kun je een maand lang genieten van deze VPN software en checken of het aansluit op je behoeftes. Je zult na een paar keer Popcorn Time gebruiken erachter komen dat het zeker geen slechte keuze is.

Waarom VPN software voor Popcorn Time interessant is

Zoals ik in mijn inleiding al aangaf is een goede VPN software onmisbaar en super belangrijk als jij gebruik (gaat) maken van Popcorn Time. Het downloaden van films via deze dienst is strafbaar en er vallen dan ook vaker boetes bij downloaders op de mat. Hoewel ik in mijn disclaimer heb uitgelegd dat ik van mening ben dat waardevolle content (waardoor je er dus naar wilt kijken) elke euro waard is, willen we natuurlijk zo’n boete doen voorkomen.

Met een goede VPN software begeef je je volledig anoniem op het web. Niets wat je doet kan nog naar jou gerefereerd worden. Dit komt omdat je gebruik maakt van een VPN server van een provider: je maakt vanaf dat moment gebruik van een ander IP adres en niet die van jezelf. Daarbij worden gegevens versleuteld verstuurd (encryptie), waardoor er ook sprake is van veiliger downloaden.

Tip: beste gratis VPN voor Popcorn Time

Ik kan me goed voorstellen dat jij als Popcorn Time gebruiker niet zit te wachten op maandelijkse betalingen. Toch kan het in mijn ogen zeker elke euro waard zijn: je voorkomt mogelijke boetes voor downloaden via Popcorn Time. Vaak geniet je met een goede VPN software al voor enkele euro’s per maand van een veilige, anonieme verbinding.

Het is dan ook slimmer om niet te besparen op een volledige VPN dienst. Wat natuurlijk wel slim is, is om goed te kijken naar de geld-terug garantie. Hierbij loop je geen financieel risico bij het aanschaffen van de VPN software: mocht deze je toch niet bevallen bij het gebruik van Popcorn Time, kun je gewoon je geld terugkrijgen.

CyberGhost: 45 dagen geld-terug garantie

cyberghost

Als je op zoek bent naar een gratis VPN oplossing voor Popcorn Time, raad ik je aan om eerder te kiezen voor CyberGhost. Deze VPN aanbieder is simpelweg de goedkoopste, maar je geniet ook van een 45 dagen geld-terug garantie. Hiermee kun je, zonder risico, eerst proberen of deze VPN software aansluit op jouw behoeftes.

Wat moet je in de gaten houden bij VPN voor Popcorn Time?

Bij het gebruiken van Popcorn Time dien je je te beseffen dat je eigenlijk niet volgens de regels bezig bent. Er zijn reeds diverse boetes uitgedeeld voor het downloaden van films via deze dienst. Hoewel een VPN software zorgt voor anonimiteit bij de gebruiker ervan, is dit nooit een 100% waterdichte oplossing. Het kan daarbij voorkomen dat zelfs bij het starten van een VPN verbinding, Popcorn Time meldt dat er geen VPN software gedetecteerd is. Dit kan vaak voorkomen: als je zeker weet dat je de VPN verbinding ingeschakelt hebt, kun je gewoon verder gaan.

Tenslotte wil ik graag melden dat ik mijn onderzoek naar de beste VPN voor Popcorn Time up to date probeer te houden. De VPN ontwikkelingen gaan razendsnel en ook de Popcorn Time issues staan niet stil. Mocht jij van mening zijn dat mijn onderzoek een update nodig heeft, dan kun je me altijd een berichtje sturen! Als je nog niet enorm bekend bent met VPN software, dan raadt ik je trouwens aan om een kijkje te nemen bij de VPN uitleg sectie!

Recente VPN artikelen

BayStream-website

Eenvoudig torrents streamen met BayStream

Sinds kort linkt ThePirateBay bij vele torrents door naar BayStream, wij laten je zien hoe je er veilig van gebruik kunt maken.
netflix-kijken-in-het-buitenland

Hoe kan ik Netflix kijken op vakantie?

/
In deze blog vertellen we je wat de nadelen zijn van Netflix in het buitenland. Ook vertellen we je waarom een VPN oplossingen biedt en welke VPN's geschikt zijn.
cyber monday vpn aanbiedingen

Cyber Monday VPN Aanbiedingen 2020

Het duurt misschien nog eventjes, maar het is belangrijk om de Cyber Monday deals in de gaten te houden. Check hier de aanbiedingen van afgelopen jaar en ook nieuwe aanbiedingen voegen we hier toe.
popcorn-time-boete

Hoe zit het nu met de Popcorn Time boete?

/
Welk risico loop je bij het gebruik van Popcorn Time? In deze blog bespreken we de Popcorn Time boete en vertellen we je hoe je veilig blijft.
netflix-blokkade-omzeilen

Netflix blokkade omzeilen: hoe doe je dat?

/
Het is niet meer vanzelfsprekend dat je met gebruik van een VPN op Netflix kunt. Gelukkig zijn er verschillende manieren om VPN blokkades te omzeilen.
pirate-bay-alternatieven

Beste Pirate Bay alternatieven

Benieuwd naar de beste alternatieven van The Pirate Bay? Wij vergeleken verschillende torrentwebsites en zette de 4 beste voor je op een rijtje.