VPN introductiekorting: Norton 360 pakket

Laatste update: 7 november 2022 - Door: Rinze

Waar we natuurlijk altijd naar kijken bij het aanschaffen en vergelijken van VPN software is de prijs.We hebben dan ook een luisterend oor als er een interessante VPN aanbieding voorbij komt.

norton vpn gebruiken

Onlangs viel ons oog op een introductieaanbieding voor een all-in-one oplossing: ja, naast VPN zijn er nog veel mogelijkheden om te genieten van een betere online privacy. Hierbij kun je denken aan wachtwoordmanagers en mogelijkheden om als ouder toezicht te houden op wat je kind allemaal uit kan voeren op een computer of smartphone.

Een pakket waarmee je eigenlijk alles in huis haalt om te genieten van een goede online privacy is Norton 360. Er is sprake van een goede VPN-aanbieding: bij Norton 360 geniet je namelijk van Secure VPN, maar ook van aanvullende extra’s als een wachtwoordmanager.

Norton 360

Wat is Norton 360 precies voor pakket? Zoals we daarnet al vertelden hebben we hier te maken met een totaalpakket. Hoewel we bij VPNpower.nl met name gefocust zijn op virtual private networks, verliezen we aanvullende maatregelen als een wachtwoordmanager niet uit het hoog.

Norton 360 is een totaalpakket waarmee je in één keer geniet van een optimale online beveiliging. Het pakket biedt Secure VPN, Antivirus software en een wachtwoordmanager. Afhankelijk van jouw pakket keuze (Standard, Deluxe of Premium) kun je ook nog genieten van aanvullende extra’s als ouderlijk toezicht.

Op de website van Norton is een duidelijk overzicht te vinden waarbij je de verschillende Norton 360 pakketten goed kunt vergelijken.

Introductiekorting op Norton 360

Zoals we daarnet al aangaven zijn er drie soorten pakketten. Kijken we naar de prijzen, dan kun je ongeacht welke keuze je maakt, flink besparen op je aankoop. De introductiekorting op Norton 360 per pakket:

  • Norton 360 Standard: eerste jaar € 29,99 per jaar, daarna jaarlijks € 74,99
  • Norton 360 Deluxe: eerste jaar € 29,99 per jaar, daarna jaarlijks € 94,99 (aanbevolen)
  • Norton 360 Premium: eerste jaar € 44,99 per jaar, daarna jaarlijks € 104,99

Recente VPN artikelen

norton vpn gebruiken
norton vpn gebruiken
voordelen-van-norton-360-deluxe
formule 1 gp bahrein kijken via internet
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.