Home Over VPNpower
over VPNpower

Over VPNpower

Door: Robbert, VPN ExpertVPN rob
Laatste update: 8 augustus 2019

Welkom bij VPNpower, het startpunt voor het ontdekken van de beste VPN software voor jouw behoeftes en wensen! Ik ben Robbert en ik help je graag mee bij het vinden van de beste VPN software voor jouw apparaat, besturingssysteem, doeleinde of toepassing. Of je nu op zoek bent naar een goede VPN software voor je iPhone of voor een Android toestel, ik help je.

Hiervoor doe ik grondig onderzoek en schrijf ik uitgebreide VPN reviews: elke VPN aanbieder die in mijn onderzoek gekenmerkt zijn als beste keuze heb ik daadwerkelijk getest en beoordeeld. Anders was een bestempeling als beste keuze natuurlijk nooit mogelijk geweest.

VPN onderzoeken zijn ‘nooit af’

Het is goed om te beseffen dat mijn onderzoeken naar de beste VPN software nooit af zijn. De VPN wereld ontwikkelt zich razendsnel en nieuwe VPN aanbieders schieten als paddenstoelen uit de grond. Dit kan ervoor zorgen dat mijn onderzoeksresultaten gewijzigd moeten worden. Door boven alle onderzoeken, reviews en VPN uitleg gidsen een update-datum te hanteren in plaats van een publicatie datum, kun je altijd checken wanneer de laatste aanpassing heeft plaatsgevonden. Als jij van mening bent dat een onderzoek toe is aan vernieuwing, is jouw feedback altijd van harte welkom!

Waarom ik VPNpower ben begonnen

De online wereld is niet meer weg te denken in het dagelijks leven. We checken honderden keren per dag onze smartphones, computers en tablets zonder er ook maar even bij stil te staan wat er kan gebeuren als iemand informatie onderschept. Hoewel de kans bij je eigen thuis-netwerk een stukje kleiner is dat dit gebeurd, is dit zeker geen gekke gedachten bij een verbinding met een openbaar WiFi netwerk. En laat dat nu juist vaak gebeuren!

Waar VPN software voorheen veelal gebruikt werd voor het omzeilen van landblokkades en censuur of het downloaden van – vaak illegale – films die nog niet beschikbaar zijn in ons land, verplaatst de vraag zich ook naar mensen die veilig gebruik willen maken van een openbaar WiFi netwerk. Hiermee is de vraag naar een goede VPN software steeds groter aan het worden, waarbij niet altijd iedereen evenveel technische kennis heeft om het allemaal goed en duidelijk te begrijpen.

Met VPNpower wil ik eenvoudige en makkelijke taal uitleggen waarom VPN belangrijk is, wat de beste keuzes zijn en waar je goed op moet letten.

Mijn doel: #1 VPN informatiebron van Nederland

Achter de schermen ben ik veelal bezig met uitgebreide onderzoeken naar specifieke beste VPN keuzes voor doeleinden en toepassingen. Hiervan heb ik er al een aantal gepubliceerd, maar het einde is nog lang niet in zicht. Met VPNpower wil ik de #1 VPN informatiebron van Nederland zijn. Mocht je feedback, opmerkingen of tips hebben voor een nog betere gebruikerservaring van mijn website, dan zie je berichtje graag tegemoet!

Robbert, oprichter VPNpower.nl

Recente VPN artikelen

BayStream-website

Eenvoudig torrents streamen met BayStream

Sinds kort linkt ThePirateBay bij vele torrents door naar BayStream, wij laten je zien hoe je er veilig van gebruik kunt maken.
netflix-kijken-in-het-buitenland

Hoe kan ik Netflix kijken op vakantie?

/
In deze blog vertellen we je wat de nadelen zijn van Netflix in het buitenland. Ook vertellen we je waarom een VPN oplossingen biedt en welke VPN's geschikt zijn.
cyber monday vpn aanbiedingen

Cyber Monday VPN Aanbiedingen 2020

Het duurt misschien nog eventjes, maar het is belangrijk om de Cyber Monday deals in de gaten te houden. Check hier de aanbiedingen van afgelopen jaar en ook nieuwe aanbiedingen voegen we hier toe.
popcorn-time-boete

Hoe zit het nu met de Popcorn Time boete?

/
Welk risico loop je bij het gebruik van Popcorn Time? In deze blog bespreken we de Popcorn Time boete en vertellen we je hoe je veilig blijft.
netflix-blokkade-omzeilen

Netflix blokkade omzeilen: hoe doe je dat?

/
Het is niet meer vanzelfsprekend dat je met gebruik van een VPN op Netflix kunt. Gelukkig zijn er verschillende manieren om VPN blokkades te omzeilen.
pirate-bay-alternatieven

Beste Pirate Bay alternatieven

Benieuwd naar de beste alternatieven van The Pirate Bay? Wij vergeleken verschillende torrentwebsites en zette de 4 beste voor je op een rijtje.